ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Πάντα κοντά σας

  ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ:

  +302104401821

  +306985953530 (Cosmote)

  +306947157939 (Vodafone)

  ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  Τι εγγύηση έχουν τα ρολόγια;

  Όλα τα ρολόγια έχουν 2 χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή τους και τις αντιπροσωπείες τους, όπως αυτό ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.

  Τα ρολόγια είναι αυθεντικά;

  Όλα μας τα ρολόγια έρχονται κατευθείαν από τον κατασκευαστή του ή από επίσημη αντιπροσωπεία. Μέσα στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται έγγραφα που αποδεικνύουν την αυθεντικότητα τους!

  Είναι τα ρολόγια ετοιμοπαράδοτα;

  Ανάλογα με τη μάρκα, το μοντέλο και τον προμηθευτή, ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει και πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπό μας για να σας ενημερώσει για τον ακριβή χρόνο παράδοσης!

  Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν πίσω;

  Η επιστροφή προϊόντων γίνεται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Πριν κάνετε την επιστροφή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπό μας για τον τρόπο επιστροφής του. Το προϊόν και η συσκευασία του θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και με όλα τα συνοδευτικά του, αλλιώς υπάρχει πιθανότητα μη αποδοχής της επιστροφής. Για περισσότερα μπορείτε να ενημερωθείτε στους Όροι Προϋποθέσεις

  Μπορώ να παραλάβω από το κατάστημα;

  Όχι, δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα προς το παρόν! Μπορείτε όμως, να παραλάβετε είτε στον χώρο παράδοσης συγκεκριμένη ώρα κατόπιν συνεννόησης μαζί μας είτε από το κατάστημα της εταιρίας courrier που συνεργαζόμαστε.

  Ποιο είναι το ύψος των μεταφορικών;

  5,00€ για όλη την Ελλάδα

  Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

  Το Getoclock.eu έχει φροντίσει να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους πληρωμής: Αντικαταβολή, Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, Τραπεζική Μεταφορά, PayPal.

  Πως εξαργυρώνω τον κωδικό έκπτωσης που έχω;

  Εισάγετε τον κωδικό σας στο 1ο βήμα ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας!